evden eve nakliyat, araç kiralama

Vakum Paketleme Makinelerinde; DURAVIS ESV300 Vakum Solenoid Valfler

Vakum Paketleme Makinelerinde; DURAVIS ESV300 Vakum Solenoid Valfler

Print

 

Vakum paketleme makineleri, gıda maddelerini atmosfer şartlarına karşı vakumlar. Bu makineler; süpermarketler, kasaplar, şarküteriler ve daha birçok gıda hizmetleri için idealdir. Et, kümes hayvanları, peynir ve kahve gibi birçok gıda türü, raf ömrü ve muhafaza süresini uzatmak için vakumla paketlenir. Az miktarda oksijen içeren yiyecekler daha yavaş bozulur. Gıda paketlendiğinde, atmosferin koşullarını değiştirmek için, ürünün daha iyi korunmasını garanti altına almak amacıyla bir inert gaz ambalaj içine girer. İşlemin sonunda plastik torba kapatılır.

 

Packer2

 

 

 

Solenoid Valf Uygulaması

Plastik torbaların içindeki gıdalar şeffaf çanağın altında bloke edilir. Kapak indirilir ve bir düğmeye basıldığında vakum döngüsü başlar. Haznenin içindeki hava, oklarla gösterildiği gibi pompa tarafından emilir (şek. 1); vakum üretilir ve plastik torba ürüne yapışır; torbanın bir kenarı daha sonra kapatılır. Bu işlem bittiğinde, pznesindeki atmosfer basıncı geri yüklenir (Şekil 2) ve kapak açılır. Vakum döngüsü için bu uygulamada; iki adet vakum solenoid valf kullanılmaktadır. Birincisi pompanın hazneden hava emmesini ve emme işlemi bittiğinde odadaki vakumun tutulmasını sağlar. İkincisi, ambalaj kapatıldıktan sonra atmosfer basıncını geri yükler.

 

Önerilen DURAVIS ESV 300 Serisi Vakum Solenoid Valfler:

Bu uygulamanın kritik parametresi basınç değil, döngü süresi (daha fazla verimlilik) dir. Bu nedenle, öncelik, mümkün olduğu kadar büyük olacak şekilde valfın nominal çapına verilecektir. Seçim (küçük makineler için direkt etkili valfler hariç), kaldırma destekli olan pilot kumandalı vanalara gider.

 

DURAVIS ESV 300 serilerinde çekirdek bir yay vasıtasıyla direk olarak diyaframa bağlanır. Bu sebeple minimum fark basınç gereksinimi ile çalışır. Rakiplerimizin ürettiği benzer vanalardan daha büyük orifis çapına sahiptir ve bu nedenle daha yüksek performans gösterirler.

 

Uyarı: Vakum uygulamalarında, valfin yönü, genellikle vakum pompasının emişine göre konumlandırılmalıdır.

 

 

Yorumla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Beylikdüzü escort,