evden eve nakliyat, araç kiralama

Konveksiyonel Fırınlarda Solenoid Valf Kullanımı

Konveksiyonel Fırınlarda Solenoid Valf Kullanımı

firinana_tr

 

Bir profesyonel/endüstriyel fırın, konveksiyon ve buharlı pişirmeyi birleştiren kombine bir fırındır.

 

Buhar ön pişirme haznesinde anında üretilir; fan havalandırması ve hava geçirmez bölmede elde edilen hafif aşırı basınç ile homojen bir pişirme sağlanır. Çoklu modta; pişirme kalitesi, hazneye bırakılan buhar miktarının otomatik kontrolü ile iyileştirilir.

 

Kontrol paneli hassas çalışma sıcaklıklarını garanti altına alır ve ayrıca ürün sıcaklığına istenirse manuel olarak müdahale edilir.

 

Print

 

 

Buhar devresi, besleme sisteminden alınan bir buhar jeneratörü yardımıyla aşırı ısınmış suyu içerir. Su daha sonra pişirme odasına buhar formunda girer. Solenoid valfın işlevi, yoğuşmayı toplayan tankı boşaltmaktır. Fırın açıkken, solenoid valfe elektronik panel tarafından enerji verilir ve egzozu hermetik olarak kapatır.

 

Pişirme döngüsünün sonunda fırın kapatılır ve solenoid valf enerjisiz kalır. Egzozu hazneden açar, böylece pişirme sırasında biriken kondens tahliye edilir.

 

 

Bu uygulamada kullanılan solenoid valf tipleri şunlardır:

 

Bu uygulama için, 1/4″ normalde açık direkt çekmeli bir solenoid valf kullanılır. Çünkü valf sadece fırın açıkken çalışır. Solenoid valf günün çoğunu enerjilendirdiğinden H sınıfı bobini istenir. DURAVIS Solenoid valf bobinleri standart olarak, elektrik gücü tarafından üretilen ısıya daha iyi direnmek için H Class olarak tasarlanmıştır.

 

Akış oranı önemsizdir, çünkü toplama tankının maksimum kapasitesi ort. 1 litredir ve basınç sıfıra yakındır.

 

www.us-kon.com.tr

 

www.duravis.com

Yorumla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Beylikdüzü escort,