evden eve nakliyat, araç kiralama

Fotoselli Bataryalarda Solenoid Valfler

Fotoselli Bataryalarda Solenoid Valfler

Print

 

Fotoselli bataryalar, el teması olmadan su temini ve hijyeni için ekipmanlardır. Kullanıcı; musluk, duş veya pisuar fotosel alanına yaklaşıp hareket ettiğinde, su akacaktır.

 

Fotoselli bataryaların kullanımı, hastaneler ve halka açık alanlar gibi özel önlemler gerektiren yerlerde zorunludur. Ayrıca, bu uygulama, kullanımdan sonra su kaynağının otomatik olarak birkaç saniye içinde durması nedeniyle tüketimlerin azalmasını sağlamaktadır.

 

Print

 

Sistem kızılötesi ışın demetini üreten bir optik sensöre (fotosel) dayanır.

 

Işın bir cismin varlığıyla kesintiye uğradığında, sensör iki solenoid valfi elektriksel olarak çalıştıran kontrol ünitesine bir elektrik impulsu gönderir. Valfler, genel ısıtma soğutma sistemine bağlıdır ve sistemden sıcak ve soğuk su sağlarlar. Bir batarya/musluk sayesinde su sıcaklığı uygun şekilde düzenlenir.

 

Print

 

Bu uygulamada kulanılan DURAVIS Solenoid Valf;

mixer6

 

Bu uygulama için dikkate değer bir su debisi gereklidir.

 

Bu nedenle direkt çekmeli bir valf yerine, tam orifisli (15mm) pilot kumandalı DN15 bağlantılı solenoid valf seçimi yapılmıştır. Minimum fark basınç gereksinimlerindeki değişimine istinaden ∆P≥0,15 bar koşulu sağlayan DURAVIS ESV 110-03 serisi valf önerilmiştir.

 

Buna ek olarak, isteğe göre önerilen valfler; pisuarlar gibi ortamlarda atmosferin sebep olduğu dış mekan bozulmasına dayanacak şekilde nikel kaplı gövdeli olarakta tedarik edilebilir.

 

 

Yorumla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Beylikdüzü escort,