evden eve nakliyat, araç kiralama

Basınçlı Hava Uygulamaları İçin DURAVIS Solenoid Valfler

Basınçlı Hava Uygulamaları İçin DURAVIS Solenoid Valfler
Self_Servis_Araç_Yıkama

Kompresör Hakkında Kısa Bilgi:

Kompresör, basınçlı hava üretimi için kullanılan makinedir. Bir elektrik motoru, bir soğutucu ve bir tank tarafından sağlanan güç ile bir pistonlu kompresör oluşur. Çalışma prensibi hava sıkıştırmasıdır: hava atmosferden alınır, kompresör tarafından sıkıştırılır ve bir tanka toplanır. Yabancı partiküllerin silindir kafasına girmesini önlemek için girişe bir filtre takılır. Bir soğutma bobini, sıkıştırılmış havanın ısınmasıyla yaratılan yoğuşmayı giderir.

Solenoid Valf Uygulaması:
Sistem çalışırken, elektrik motoru kompresörü çalıştırır, filtrelenmiş hava alır, sıkıştırır, soğutucuya ve son olarak hava tankına gönderir. Bu aşamada, solenoid vanaya enerji verilir ve devreyi basınç altında tutarak kapatır. Tank istenen basınç değerine ulaştığında, bir basınç anahtarı motoru durdurur ve çek valf, tankın içindeki havayı tutar. Kompresörün çok uzun süre basınç altında kalmasını ve böylece hasar görmesini önlemek için, solenoid valf daha sonra enerjisiz kalır ve devredeki havanın tüketilmesine izin verir.
 
SistemYapısı_TR
Uygulama İçin Uygun Valf Serileri:
Bu uygulamada, solenoid valfin normalde açık (N.A.) çalışma durumunda olması gereklidir. Düşük debiler için, ESV 101-01 (N.O., 1/4 “) ve ESV 979-01 (N.O., 1/4”) gibi direk çekmeli serileri kesinlikle tavsiye edilir. Büyük debiler için; ESV 501-03 (N.O., 1/2 “) gibi pilot kumandalı solenoid valflerin kullanılması tavsiye edilir.
 
Diğer solenoid valf modelleri için lütfen websitemizi ziyaret ediniz;
 
 
kompresörvalfi, solenoidvalf, yüksekbasınçvalfi, selenoidvalf, normaldekapalıvalf, normaldeaçıkvalf, solenoidvana, basınçlıhava, kompresör, yerlisolenoidvalf

Yorumla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Beylikdüzü escort,